Jestem hardkorem, mam patent jak zrobić żeby logo nie znikało po restarcie i żeby dało się ustawić logo na fonach które mają wyłączoną tą opcje w MobiMB
Please Login or Register, to see this Content
BTW, jesteś Patcherem, masz uprawnienia, więc dodaj ten mały pliczek jako załącznik, by nie zginął.nie, nie odwiedzałem, wpadłem na to jak ściągnąłem puste logo i ono nie znikapawelooss wrote:Odwiedziłeś Rosjan? BTW, jesteś Patcherem, masz uprawnienia, więc dodaj ten mały pliczek jako załącznik, by nie zginął.

Jeżeli już wiemy co i jak zrobić żeby w końcu to działało, to przydały by się teraz jakieś loga.
Please Login or Register, to see this ContentPlease Login or Register, to see this ContentPlease Login or Register, to see this ContentPlease Login or Register, to see this ContentPlease Login or Register, to see this Content

też spróbujcie ;p
Please Login or Register, to see this ContentPlease Login or Register, to see this Content
) i po wejściu w ten link poprzez przeglądarkę telefonu (tu uwaga!), telefon po prostu pyta się gdzie zapisać plik logo.nol. Wybieram karta pamięci, ten zapisuje sobie, wychodzę i widzę że nie ma żadnego komunikatu, plik logo.nol siedzi sobie na karcie i można go sobie normalnie otworzyć
Wszystko sprawdzałem kilka razy, na dwóch różnych telefonach i sytuacja za każdym razem jest taka sama. Sam jestem ciekaw, dlaczego z pierwszego linku telefon pobiera jako logo, a w drugim (twoim) linku, telefon zapisuje to jako normalny plik logo.nol
![;] ;]](http://www.nokiahacking.pl/images/smilies/yeah2.gif)

już sprawdzam 

Ale wystarczy przecież ściągnąć puste logo z pierwszej strony i potem już się bawić w MobiMB
Pozdro ;p

ale po wrzuceniu ze thenokiazne albo po ściągnięciu n.p. z wapstera (łapszrota
) jakiegokolwiek logo można sobie ustawić swoje. 

![;] ;]](http://www.nokiahacking.pl/images/smilies/yeah2.gif)

)

Return to Sztuczki via komputer
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests