Jak napisał Hoppek dla iphona/ipoda hack jest niezbędny. Tyle niedostępnych/zablokowanych funkcji, że to poezja.

![;] ;]](http://www.nokiahacking.pl/images/smilies/yeah2.gif)

). Czy go shakuje? Jak będzie mi się chciało to tak.

Póki co pokuszę się o taki wniosek: jako na forum o tematyce hackingu nie za dużo osób posiada zhackowany telefon. Może się mylę ale im więcej będzie postów "szarych" userów tym bardziej odsetek osób z zhackowanym urządzeniem będzie malał. Tak czy siak proszę o głosowanie osób, które jeszcze tego nie zrobiły.
Oczywiście może być na jakiś czas.

jojo87 wrote:Póki co pokuszę się o taki wniosek: jako na forum o tematyce hackingu nie za dużo osób posiada zhackowany telefon.
NokiaHacking.pl :: Forum nie tylko dla ekspertów!
jojo87 wrote:PS. Istniałaby taka opcja aby temat trafił jako ogłoszenie globalneOczywiście może być na jakiś czas.
![;] ;]](http://www.nokiahacking.pl/images/smilies/yeah2.gif)
<?php
$kobieta = 'Kobieta zmienną jest.';
?>

Ale przecież homo sapiens jest gatunkiem rozumnym, który może się uczyć. Tak więc co niektórzy mieli możliwość dowiedzenia się wszystkiego o hackingu a mimo to nie zhackowali swojego urządzenia.pawelooss wrote:Prosta przyczyna - na początku odsetek zhackowanych był bardzo duży (90%), bo jako pierwsi wypowiedzieli się stali userzy, którzy wiedzieli w jakim celu przyszli na tą stronę i że coś więcej można z telefonem zrobić. Potem jednak pojawiły się osoby, które przywędrowały tu po przysłowiowe dzwonki, więc i wyniki ankiety musiały się zmienić.
Może i to tak zabrzmiało ale w każdym razie nie jestem zawiedzionypawelooss wrote:Zdanie "jako na forum o tematyce hackingu" sugeruje, jakbyś był zawiedziony takim wynikiem, co dla mnie jest dziwnym stwierdzeniem, bo forum tworzą przecież przeróżni ludzie, a nie jakaś konkretna tematyka.

Ale przecież jako ogłoszenie globalne nie tylko jest ustawiony Regulaminpawelooss wrote:Było na głównej bardzo długi czas, masz też w podpisie - wystarczy, to nie regulamin.
A z sond użytkowych ten temat jest (chyba) jako jedyny najbliższy głównej tematyce forum 

<?php
$kobieta = 'Kobieta zmienną jest.';
?>

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests